Filmversie van ‘Entourage’ op komst

Warner Bros. Studios heeft het licht op groen gezet voor een vervolg van de hitserie ‘Entourage’. De datum voor de start van de opnames is nog niet vastgelegd.

Wat al een tijdje in de lucht hing, is nu officieel bevestigd: de populaire HBO-serie ‘Entourage’ krijgt een vervolg in de bioscoopzalen. Doug Ellin, de bedenker van de serie, schreef het script van de film en zal ook de regie op zich nemen. De show, rond de avonturen van filmster Vincent Chase en zijn vrienden, liep acht seizoenen op de Amerikaanse zender HBO.

Warner Bros. Studios bespreekt op dit moment de film met Adrian Grenier (Vincent “Vinnie” Chase), Kevin Connolly (Eric “E” Murphy), Kevin Dillon (Johnny Drama), Jerry Ferrara (Turtle) en Jeremy Piven, die Ari Gold, de vuilgebekte agent van Vincent Chase, speelt. De verwachting is dat heel de crew van de serie ook in het vervolg zal meespelen.

De film pikt de draad op zes maanden na het einde van de serie en focust zich op de nieuwe carrièrewending van Ari, die in de slotaflevering moest kiezen tussen zijn huwelijk en zijn droomjob. Uitvoerend producent Mark Wahlberg omschrijft het nieuwe project als 90 minuten lang pure gekte. “Mannen die zich gedragen als mannen. Dump de vrouwen, doe eens zot. Geef de mensen wat ze willen.” (XVdL)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content