Bait 3D: Thrashcinema

Zou het geen fun zijn om alle monster-, rampen, heist movie– en horrorclichés in één B-film te proppen – bij voorkeur één over een hyperagressieve mensenhaai die na een tsunami een ondergelopen supermarkt terroriseert?

Zou het geen fun zijn om alle monster-, rampen, heist movie– en horrorclichés in één B-film te proppen – bij voorkeur één over een hyperagressieve mensenhaai die na een tsunami een ondergelopen supermarkt terroriseert? In 3D dan nog wel! Yep, de weed was duidelijk van uitstekende kwaliteit toen Aussie pulpfilmer Kimble Randall met de pitch van Bait 3D voor de dag kwam, maar helaas klinkt het op papier stukken leuker, uitzinninger en thrashier dan het op doek.

Alleen wanneer Randall en co er los over gaan – een puppy overleeft de aanval van een haai met grotere appetijt dan Jaws, een stel ruziënde overvallens probeert mekaar aan het beest te voederen – komt deze thrashcinema in de buurt van pakweg Piranha 3D, nog steeds de leukste grindhouse mash up van de voorbije jaren. Niettemin: bril op, hersens uit en grijnzen maar.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Dave Mestdach

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content