Big Little Lies, een dramaserie met Nicole Kidman en Reese Witherspoon, kreeg onder meer een Emmy voor beste miniserie. Kidman kreeg daarnaast de prijs voor haar acteerwerk in de show.

The Handmaid's Tale werd onder andere bekroond met de Emmy Award voor de beste dramaserie. Elisabeth Moss won de Emmy voor beste actrice in een dramaserie voor haar hoofdrol in de door streamingdienst Hulu geproduceerde reeks, die zich afspeelt in een wereld waarin nog maar een handvol vrouwen vruchtbaar zijn. Actrice Ann Dowd kreeg de prijs voor beste vrouwelijke bijrol in een dramaserie.

Veep ging aan de haal met twee Emmy's. De belangrijkste was die voor beste komedieserie. De show won de felbegeerde televisieprijs voor de derde keer. Hoofdrolspeelster Julia Louis-Dreyfus won voor de zesde keer op rij de Emmy voor haar hoofdrol in Veep.

De aflevering 'San Junipero' uit de serie Black Mirror, de komedieserie Atlanta, Last Week Tonight With John Oliver en Saturday Night Live werden ook bekroond met twee Emmy's. Voor Saturday Night Live won Alec Baldwin een Emmy Award voor beste mannelijke bijrol in een comedy, dit voor zijn persiflage van president Donald Trump. De acteur persifleert de Amerikaanse president al een tijdje in de populaire comedyshow.

De grote verliezer van de avond was The Crown. De serie won eerder onder meer twee Golden Globes, waaronder voor beste dramaserie, twee Screen Actors Guild Awards en twee BAFTA's. Op de Emmy's gisteren kon enkel John Lithgow als beste mannelijke bijrol een prijs in de wacht slepen.

Big Little Lies, een dramaserie met Nicole Kidman en Reese Witherspoon, kreeg onder meer een Emmy voor beste miniserie. Kidman kreeg daarnaast de prijs voor haar acteerwerk in de show. The Handmaid's Tale werd onder andere bekroond met de Emmy Award voor de beste dramaserie. Elisabeth Moss won de Emmy voor beste actrice in een dramaserie voor haar hoofdrol in de door streamingdienst Hulu geproduceerde reeks, die zich afspeelt in een wereld waarin nog maar een handvol vrouwen vruchtbaar zijn. Actrice Ann Dowd kreeg de prijs voor beste vrouwelijke bijrol in een dramaserie. Veep ging aan de haal met twee Emmy's. De belangrijkste was die voor beste komedieserie. De show won de felbegeerde televisieprijs voor de derde keer. Hoofdrolspeelster Julia Louis-Dreyfus won voor de zesde keer op rij de Emmy voor haar hoofdrol in Veep. De aflevering 'San Junipero' uit de serie Black Mirror, de komedieserie Atlanta, Last Week Tonight With John Oliver en Saturday Night Live werden ook bekroond met twee Emmy's. Voor Saturday Night Live won Alec Baldwin een Emmy Award voor beste mannelijke bijrol in een comedy, dit voor zijn persiflage van president Donald Trump. De acteur persifleert de Amerikaanse president al een tijdje in de populaire comedyshow. De grote verliezer van de avond was The Crown. De serie won eerder onder meer twee Golden Globes, waaronder voor beste dramaserie, twee Screen Actors Guild Awards en twee BAFTA's. Op de Emmy's gisteren kon enkel John Lithgow als beste mannelijke bijrol een prijs in de wacht slepen.