De mededeling kwam er in de vorm van een video op Instagram, waarin de muzikant een toepasselijke filter gebruikt om de titel van het album in de verf te zetten. 'Ik ben heel blij om deze aankondiging te doen. Het is al even geleden', glundert hij.

Naast de aankondiging van Multitude laat Stromae ook weten dat hij een hele tour gepland heeft. Enkele data daarvan zijn al bekendgemaakt, waaronder een Belgische show op 22 februari 2022 in Palais 12, een hele hoop andere shows volgen nog. Meer info kan u alvast vinden op de website van de artiest.

De mededeling kwam er in de vorm van een video op Instagram, waarin de muzikant een toepasselijke filter gebruikt om de titel van het album in de verf te zetten. 'Ik ben heel blij om deze aankondiging te doen. Het is al even geleden', glundert hij.Naast de aankondiging van Multitude laat Stromae ook weten dat hij een hele tour gepland heeft. Enkele data daarvan zijn al bekendgemaakt, waaronder een Belgische show op 22 februari 2022 in Palais 12, een hele hoop andere shows volgen nog. Meer info kan u alvast vinden op de website van de artiest.