Netflix toont Breaking Bad-spin-off ‘Better Call Saul’ vanaf 9 februari

© gf

De spin-off rond het personage Saul Goodman uit de populaire tv-reeks ‘Breaking Bad’ is vanaf 9 februari te zien via Netflix.

Netflix zendt op maandag 9 februari de eerste aflevering uit van ‘Better Call Saul’, de nieuwe dramaserie en spin-off van Breaking Bad. Een dag later toont het streamingportaal elke dinsdag het verhaal van Saul Goodman vanaf 8 uur. De volledige reeks is, in tegenstelling tot de andere reeksen of series uit het Netflix-aanbod, niet in één keer te consumeren. Een kleine nieuwigheid dus.

De hoofdrol in ‘Better Call Saul’ gaat naar Bob Odenkirk, de aimabele maar louche advocaat Saul Goodman die voor het eerst opdook in het tweede seizoen van ‘Breaking Bad’. Hij werd daarin door hoofdrolspeler Walter White gevraagd een bevriend drugsdealer uit de handen van de DEA te redden, en voegde meteen een komische noot toe aan de serie. Vooral de televisiespots waarin de strafpleiter klanten lokt met de slogan ‘Better Call Saul’ werden populair. De nieuwe reeks staat volledig los van ‘Breaking Bad’, met eigen verhaallijnen en nieuwe personages.

‘Better Call Saul’ bestaat uit 10 afleveringen die elk een uur duren.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content