‘It’s Showtime!’: nieuwe fictiereeks van Bart De Pauw in aantocht

© /

In het voorjaar van 2017 komt Bart De Pauw met een nieuwe komische tv-reeks: ‘It’s showtime!’, over een twintiger die het wil maken in de showbizz.

De humoristische reeks draait om Kenny, 22 jaar en afkomstig uit de ‘liefdevolle familie’ De Rouck, bulkend van de ambities. Hij wil doorbreken in de showbizz en heeft daar veel voor over: zingen, dansen, goochelen, vuurspuwen, noem maar op. Hij denkt echter niet verder dan de plaatselijke jaarmarkt, het schoolfeest of een braderie. En, erger, hij heeft absoluut geen talent, en ziet dat zelf niet in.

Het bonte gezelschap bestaat uit onder meer Stijn Steyaert, Ella-June Henrard, Tom Audenaert, Kevin Bellemans, Lies Pauwels, Thomas De Smet en Bart De Pauw.

De reeks werd geschreven door Bart De Pauw – ‘De Biker Boys’, ook van zijn hand, ligt nog fris in het geheugen – en geregisseerd door Pietje Horsten, die eerder meewerkte aan het scenario van onder meer ‘Buiten de zone’ en ‘Loslopend wild’. Dat er weer veel humor mee gemoeid zal zijn, staat als een paal boven water. Het is nu wachten op een eerste trailer.

‘It’s showtime!’ zal in het voorjaar van 2017 te zien zijn op Eén en Telenet.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content