‘Razoreater’: Uitstekende videoclip van Amenra

© gf

De Gentse cineaste Nathalie Teirlinck heeft de excellente videoclip voor de akoestische versie van Amenra’s ‘Razoreater’ ingeblikt. Het nummer wordt uitgebracht in een special edition.

Videoclips van metaltrots Amenra zijn doorgaans juweeltjes. Het werk van de Gentse cineaste Nathalie Teirlinck voor de akoestische versie van ‘Razoreater’ – uit het album Mas IIII – is van hetzelfde laken een broek, met beleving in zijn artistieke vorm als rode draad doorheen de clip.

De track wordt overigens samen met de single ‘Days and a Day’ van het Gentse duo Madensuyu in een unieke split 10″ uitgebracht met een beperkte oplage van 500 stuks. De puike special edition is voorzien van artwork van de Gentse kunstenares Berlinde de Bruyckere, wiens eigenzinnige oeuvre ook in het buitenland bekendheid geniet. Een unieke uitgave waarin drie artiesten de krachten bundelen dus. Zaterdag stonden Amenra en Madensuyu op de slotdag van het Oostendse festival Theater Aan Zee voor een uniek dubbelconcert. Voor Amenra was het een van de laatste ‘elektrische’ concerten voor lange tijd. De band gaat binnenkort de hort op met een akoestische set. (DB)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content