Lisa Marie Presley, dochter van Elvis, overleden

Lisa Marie Presley in 2012. © Getty Images

Zangeres Lisa Marie Presley, de enige dochter van Elvis Presley, is donderdagavond na een hartstilstand overleden. Dat meldt haar moeder Priscilla in een verklaring, bericht AP. De zangeres werd 54

‘Het is met een zwaar hart dat ik het verschrikkelijke nieuws moet delen dat mijn prachtige dochter Lisa Marie ons heeft verlaten’, schrijft Priscilla Presley. ‘Ze was de meest gepassioneerde, sterke en liefdevolle vrouw die ik ooit gekend heb.’

Slechts enkele uren eerder had moeder Priscilla het nieuws bevestigd dat de zangeres met spoed in het ziekenhuis opgenomen was. Ze zei daarbij niet waarom, maar Amerikaanse media schreven dat het om een hartstilstand ging.

Een woordvoerder van de plaatselijke hulpdiensten bevestigde dat hulpverleners kort voor de middag (plaatselijke tijd) zich begaven naar een huis in Calabasas na een melding van een hartstilstand. De vrouw werd meteen naar een ziekenhuis in de buurt overgebracht.

Presley was dinsdag nog aanwezig bij de uitreiking van de Golden Globes. Daar zag zij samen met haar moeder hoe acteur Austin Butler in de prijzen viel voor zijn rol als Elvis in de film ‘Elvis’. In de jaren negentig was Presley enige tijd getrouwd met Michael Jackson.

Partner Content