Dave Grohl en Lady Gaga doen cameo in nieuwe Muppets-film

Dave Grohl brengt volgend jaar niet alleen een nieuw Foo Fighters-album uit, hij zal ook te zien zijn in de nieuwe Muppets-film, die in februari verschijnt. Ook Lady Gaga, Jack Black en Ricky Gervais zijn te gast.

Dit jaar en vorig jaar liet Dave Grohl zich opmerken als één derde van de supergroep Them Crooked Vultures. In 2011 treedt hij met de Foo Fighters opnieuw op het voorplan, én zal hij te zien zijn in de nieuwe film van de Muppets.

In de Muppets-film – die as we speak nog geschreven wordt door acteur Jason Segel (‘Freaks and Geeks’, ‘How I Met My Mother’) en op 23 november 2011 zou moeten verschijnen – functioneert Grohl als stand-in voor Muppets-drummer Animal. Ook Lady Gaga, Jack Black en Ricky Gervais zullen een gastrol vertolken in de Muppets-film.

Het is niet de eerste keer dat Dave Grohl een cameo doet. In 2006 was hij al samen met Jack Black te zien in ‘The Pick Of Destiny’ van Blacks band Tenacious D. Daarin incorporeerde hij Satan, een rol die hij ook in de Tenacious D-clip bij ‘Tribute’ vertolkte:

Tenacious D – Tribute

Geüpload door Alsex83. – Bekijk nog meer muziek video’s in HD! De soundtrack van de Muppets-film wordt verzorgd door Bret McKenzie, bekend van het hilarische HBO-programma ‘Flight Of The Conchords’.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Michael Ilegems

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content