Brengt Kanye West deze zomer alweer een nieuw album uit?

© REUTERS

Via Twitter liet Kanye West weten dat we deze zomer al een nieuw album zullen krijgen van de Amerikaanse rapper. De mededeling volgt nog geen veertien dagen na de release van Kanye’s laatste plaat, ‘The Life Of Pablo’.

Eerlijk? We schrikken zelfs niet meer op van al zijn fratsen. Nog geen twee weken na de release van zijn laatste album ‘The Life of Pablo’, kondigt Kanye West via Twitter aan dat we deze zomer nieuw werk van hem mogen verwachten.

Of het album er ook daadwerkelijk komt, is een andere zaak. Het enfant terrible van de Amerikaanse rapscene staat niet bepaald bekend voor zijn consistent gedrag. Eerder veranderde hij de naam van zijn zevende album meermaals: ‘So Help Me God’ werd ‘Swish’, veranderde in ‘Waves’ om uiteindelijk aangepast te worden naar ‘The Life Of Pablo’. Vervolgens werd de datum van de release steeds opnieuw verkondigd en uitgesteld.

Kanye, niet vies van een twitterrelletje meer of minder, haalde gisteren ook uit naar de organisatie van de Grammy Awards. ‘Hey Grammy’s, hier spreekt de belangrijkste levende artiest’, startte hij bescheiden. Kanye noemde de ceremonie compleet naast de kwestie en stelde dat zwarte artiesten benadeeld worden. (JL)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content