De voltallige Kardashianclan en rappers als 50 Cent, A$AP Rocky en 2 Chainz tekenden present in Madison Square Garden, waar het spektakel plaatsvond. De show werd ook onder meer in België in enkele filmzalen van Kinepolis getoond.

De voorbije weken hield de rapper een mysterieuze waas over zijn nieuwe plaat. Plannen wijzigden, de titel verandere meermaals en tracks verdwenen. Kanye West betrad de arena met zijn laptop. Hij plugde die in en zei doodleuk: 'Ik ga mijn nieuwe album laten afspelen. Mocht je enkele van de nieuwe songs leuk vinden, aarzel niet om te dansen.'

In de concertarena stonden tientallen modellen, onder wie Naomi Campbell, opgesteld om de nieuwe collectie van zijn eigen Yeezy-label voor te stellen. Net zoals zijn eerste shows werd ook deze geregisseerd door artieste Vanessa Beecroft.

Kanye West omschreef zijn album eerder al als 'een gospelplaat waarop heel wat gevloekt wordt'. Op de openingstrack 'Ultra Light Beam' is inderdaad gospelzanger Kirk Franklin te horen. Dat inspireerde West tot enkele uitspraken als 'Pray for Paris, pray for the parents'.

Andere gasten op het album zijn onder anderen Rihanna, the Weeknd en Frank Ocean. Momenteel blijft het nog even wachten op de echte release van het album, die zou vandaag volgen. De volledige tracklist vind je hier terug.

De voltallige Kardashianclan en rappers als 50 Cent, A$AP Rocky en 2 Chainz tekenden present in Madison Square Garden, waar het spektakel plaatsvond. De show werd ook onder meer in België in enkele filmzalen van Kinepolis getoond.De voorbije weken hield de rapper een mysterieuze waas over zijn nieuwe plaat. Plannen wijzigden, de titel verandere meermaals en tracks verdwenen. Kanye West betrad de arena met zijn laptop. Hij plugde die in en zei doodleuk: 'Ik ga mijn nieuwe album laten afspelen. Mocht je enkele van de nieuwe songs leuk vinden, aarzel niet om te dansen.'In de concertarena stonden tientallen modellen, onder wie Naomi Campbell, opgesteld om de nieuwe collectie van zijn eigen Yeezy-label voor te stellen. Net zoals zijn eerste shows werd ook deze geregisseerd door artieste Vanessa Beecroft.Kanye West omschreef zijn album eerder al als 'een gospelplaat waarop heel wat gevloekt wordt'. Op de openingstrack 'Ultra Light Beam' is inderdaad gospelzanger Kirk Franklin te horen. Dat inspireerde West tot enkele uitspraken als 'Pray for Paris, pray for the parents'.Andere gasten op het album zijn onder anderen Rihanna, the Weeknd en Frank Ocean. Momenteel blijft het nog even wachten op de echte release van het album, die zou vandaag volgen. De volledige tracklist vind je hier terug.