Zien: trailer ‘Yoga Hosers’ met Lily-Rose Depp

Yoga Hosers, met rechts op de foto Lily-Rose Depp. © -

2016 wordt het jaar van de 16-jarige dochter van Johnny Depp en Vanessa Paradis. De jonge actrice verschijnt alvast in drie films, waaronder de prent ‘Yoga Hosers’ die tijdens het Sundance Festival in première is gegaan.

In 2015 sprong Lily-Rose in de spotlight dankzij haar modieuze verschijningen tijdens modeshows en haar modellenklussen voor Chanel en verschillende magazines. Een slimme zet om de wereld alvast aan haar bestaan te herinneren, want de 16-jarige dochter van Johnny Depp en Vanessa Paradis timmerde ondertussen aan een heuse acteercarrière.

De eerste prent waar ze in zal schitteren is ‘Yoga Hosers’ van Kevin Smith, een tienerkomedie die wordt beschreven als een kruising tussen ‘Clueless’ en ‘Gremlins’. Lily-Rose Depp speelt ook mee in ‘Planetarium’, waarin ze de zus van Natalie Portman vertolkt, en in ‘La Danseuse’, naast Soko, Gaspard Ulliel, Mélanie Thierry en Louis Garrel. (LP)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content