Seth Rogen brengt ‘Waar is Wally?’ tot leven in film

© REUTERS

Na het amuseren van talloze kinderen en het tergen van menig volwassene in wachtkamers van dokters, speelt Wally uit ‘Waar is Wally?’ binnenkort de hoofdrol in zijn eigen film. Acteur Seth Rogen zorgt samen met Evan Goldberg voor de productie.

U brak er ongetwijfeld al te vaak het hoofd over en trok tal van boeken aan flarden uit pure frustratie: die verdomde Wally uit ‘Waar is Wally’ bleef nagenoeg altijd onvindbaar. Binnenkort zal u na een middagje intensief zoeken kunnen ontspannen met een film over… Wally. Het tekenfiguurtje krijgt namelijk zijn eigen live-action langspeelfilm.

Acteur Seth Rogen, bekend van verschillende komedies, neemt de productie van de film op zich samen met Evan Goldberg, zo meldt The Tracking Board. Het duo werkte eerder al samen aan onder meer het controversiële ‘The Interview’, waarmee Hollywood zich de woede van Noord-Korea op de hals haalde.

De ‘Waar is Wally?’-film zat al een tijdje in de pijplijn verstopt en had reeds verscheidene scenario’s. In de verhaal activeert Wally per ongeluk een tijdreismachine en moet hij zijn vriendinnetje zien terug te vinden. Wie de rol van het rood-witgeklede mannetje op zich zal nemen, is voorlopig onbekend. (JL)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content