In 'The Interview' spelen James Franco en Seth Rogen een talkshowhost en zijn producer die een interview hebben weten te versieren met de leider van Noord-Korea. Waarop het duo gevraagd wordt door de CIA om van de gelegenheid gebruik te maken om hem te vermoorden.

Kim Myong Chol, een woordvoerder van het regime in de Verenigde Staten, liet aan de Los Angeles Times weten dat de Noord-Koreanen deze verhaallijn allesbehalve grappig vinden. 'Een film over de moord op een buitenlandse leider weerspiegelt wat de VS gedaan hebben in Afghanistan, Irak, Syrië en Oekraïne.' Kim Jong Un is echter wel een filmfan, met een grote voorkeur voor westernfilms. Benieuwd of hij toch niet een kijkje zal nemen als 'The Interview' gelanceerd wordt. (AB)

In 'The Interview' spelen James Franco en Seth Rogen een talkshowhost en zijn producer die een interview hebben weten te versieren met de leider van Noord-Korea. Waarop het duo gevraagd wordt door de CIA om van de gelegenheid gebruik te maken om hem te vermoorden.Kim Myong Chol, een woordvoerder van het regime in de Verenigde Staten, liet aan de Los Angeles Times weten dat de Noord-Koreanen deze verhaallijn allesbehalve grappig vinden. 'Een film over de moord op een buitenlandse leider weerspiegelt wat de VS gedaan hebben in Afghanistan, Irak, Syrië en Oekraïne.' Kim Jong Un is echter wel een filmfan, met een grote voorkeur voor westernfilms. Benieuwd of hij toch niet een kijkje zal nemen als 'The Interview' gelanceerd wordt. (AB)