Lady Gaga maakt filmdebuut in ‘Machete Kills’

Lady Gaga komt naar het grote scherm. De excentrieke zangeres zal meespelen in ‘Machete Kills’, de nieuwe actiefilm van regisseur Robert Rodriguez.

‘Ik heb samengewerkt met Lady Gaga voor ‘Machete Kills’, twitterde Robert Rodriguez. De regisseur meende diep onder de indruk te zijn van Gaga’s acteerprestaties. De zangeres bevestigde het nieuws op haar eigen sociaalnetwerksite ‘Little Monsters’. ‘Ja, het klopt. Ik maak mijn acteerdebuut in de fantastische ‘Machete Kills’, twitterde ze. Gaga voegde eraan toe dat ze het hele project erg spannend vindt en dat de film waanzinnig is.

Rodriguez, regisseur van ‘Spy Kids’ en ‘Sin City’, bracht in 2010 de actiefilm ‘Machete’ uit. Het was een uitwerking van de filmtrailer die Rodriguez in 2007 maakte voor ‘Grindhouse’, een samenwerking met Quentin Tarantino. ‘Machete Kills’ is een vervolg op de film.

Er is nog niet veel bekend over het nieuwe project. De film vertelt het verhaal van de gewezen federaal agent Machete, die door de Amerikaanse overheid opnieuw ingehuurd wordt. In Mexico moet hij een illegale wapenhandelaar opsporen die van plan is een raket te lanceren.

Lady Gaga zal de rol van Lady Chameleon vertolken. Andere acteurs zijn onder meer Mel Gibson, Jessica Alba en Charlie Sheen.

Gaga’s ultieme droom is een rol in een Woody Allen-film, maar met ‘Machete Kills’ maakt ze naar eigen zeggen een goede start. (AVL)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content