Het wordt een gezellige Kerst dit jaar: nieuwe Tarantino komt uit op 25 december

© REUTERS

Komende 25 december kan je kiezen: een etentje met de familie of een popcornavond in de bioscoop in het gezelschap van Tarantino’s filmwerk.

Quentin Tarantino en een gezellige Kerst: niet meteen een combo die je zou verwachten. Toch zullen die twee het dit jaar samen doen, aangezien de release van zijn nieuwe film The Hateful Eight op 25 december gepland staat.

De western speelt zich af in het Wyoming van enkele jaren na de burgeroorlog en vertelt het verhaal van een groepje mensen dat zich door een storm genoodzaakt ziet te gaan schuilen in een postkoets. Onder andere Samuel L. Jackson, Tim Roth, Channing Tatum, Michael Madsen en Kurt Russell maken deel uit van de cast.

Scriptlek

In januari 2014 nog kreeg het productieteam te maken met een scriptlek, waarop Tarantino besliste om de film te schrappen en het script uit te geven als roman. Na een live lezing in Los Angeles, kwam hij uiteindelijk toch terug op die beslissing.

Wil jij je Kerstmis doorbrengen in het gezelschap van Samuel L. Jackson en co? Dan ga je best op zoek naar de enkele geselecteerde bioscopen waar de The Hateful Eight in 70mm getoond kan worden. Pas op 8 januari zullen de andere cinemazalen ‘bestormklaar’ zijn. Echt ongeduldige fans kunnen zich tot dan laven aan de eerste beelden.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content