Buiten een rist klinkende namen van acteurs (Samuel L. Jackson, Kurt Russell, Jennifer Jason Leigh, Walton Goggins, Demian Bichir, Tim Roth, Michael Madsen en Bruce Dern) en een mini-teaser doorspekt met bloedrode spatten (kenmerkend voor zijn films), viel er voorlopig weinig nieuws te rapen over 'The Hateful Eight', de nieuwe film van Quentin Tarantino.

Tot afgelopen weekend, en het nieuwe nummer van Entertainment Weekly dat zijn magazine wijdde aan de western. Op de cover: het trio Samuel L. Jackson, Jennifer Jason Leigh en Kurt Russell, winters gekostumeerd, met het wapen in de hand, en ietwat bedolven onder de deeltitel 'the meanest, crittiest & deadliest movie of the year'. Zegt dus genoeg, de nieuwe van mister Q zal niet onopgemerkt voorbijgaan.

The Hateful Eight volgt acht niet-doordeweekse 'reizigers' die zich door het lot - een grote sneeuwstorm - genoodzaakt zien om te schuilen in dezelfde saloon van een postkoetshalte. Ze raken er verwikkeld in een verhaal van verraad en bedrog. Aan interessante gesprekken en oneliners zal het alvast niet ontbreken.

'The Hateful Eight' speelt zich af na de Burgeroorlog. Samuel L. Jackson vertolkt Major Marquis Warren, Kurt Russell is John 'The Hangman' Ruth, Jennifer Jason Leigh is Daisy Domergue, Walton Goggins is Sheriff Chris Mannix, Demian Bichir is Bob, Tim Roth speelt Oswaldo Mobray, Michael Madsen is Joe Gage, en Bruce Dern is General Sandy Smithers. De vooruitgeschoven releasedatum is eind 2015.

Entertainment Weekly kon deze eerste beelden op de set bemachtigen, met de verschillende personages in winterse decors. (DB)

gf
© gf
gf
© gf
gf
© gf
gf
© gf
gf
© gf
gf
© gf
gf
© gf
gf
© gf
gf
© gf
gf
© gf
gf
© gf
gf
© gf
Buiten een rist klinkende namen van acteurs (Samuel L. Jackson, Kurt Russell, Jennifer Jason Leigh, Walton Goggins, Demian Bichir, Tim Roth, Michael Madsen en Bruce Dern) en een mini-teaser doorspekt met bloedrode spatten (kenmerkend voor zijn films), viel er voorlopig weinig nieuws te rapen over 'The Hateful Eight', de nieuwe film van Quentin Tarantino. Tot afgelopen weekend, en het nieuwe nummer van Entertainment Weekly dat zijn magazine wijdde aan de western. Op de cover: het trio Samuel L. Jackson, Jennifer Jason Leigh en Kurt Russell, winters gekostumeerd, met het wapen in de hand, en ietwat bedolven onder de deeltitel 'the meanest, crittiest & deadliest movie of the year'. Zegt dus genoeg, de nieuwe van mister Q zal niet onopgemerkt voorbijgaan.The Hateful Eight volgt acht niet-doordeweekse 'reizigers' die zich door het lot - een grote sneeuwstorm - genoodzaakt zien om te schuilen in dezelfde saloon van een postkoetshalte. Ze raken er verwikkeld in een verhaal van verraad en bedrog. Aan interessante gesprekken en oneliners zal het alvast niet ontbreken. 'The Hateful Eight' speelt zich af na de Burgeroorlog. Samuel L. Jackson vertolkt Major Marquis Warren, Kurt Russell is John 'The Hangman' Ruth, Jennifer Jason Leigh is Daisy Domergue, Walton Goggins is Sheriff Chris Mannix, Demian Bichir is Bob, Tim Roth speelt Oswaldo Mobray, Michael Madsen is Joe Gage, en Bruce Dern is General Sandy Smithers. De vooruitgeschoven releasedatum is eind 2015.Entertainment Weekly kon deze eerste beelden op de set bemachtigen, met de verschillende personages in winterse decors. (DB)