Ben Stiller plant ‘The Fake Trailer Project’

Ben Stiller heeft ‘The Fake Trailer Project’ aangekondigd. In totaal zal de Amerikaanse acteur ongeveer 12 valse trailers, die geïnspireerd zijn op de trailers uit de door hem geregisseerde komedie ‘Tropic Thunder’ van 2008, online uitbrengen.

Red Hour Digital, het productiebedrijf van de Amerikaanse acteur Ben Stiller, gaat van start met ‘The Fake Trailer Project’. Dat project is gebaseerd op de valse trailers die te zien waren in Ben Stillers komedie uit 2008 ‘Tropic Thunder’. Minstens 12 parodietrailers zullen online worden verspreid. Het ambitieuze plan is om topacteurs en filmmakers van verschillende genres samen te brengen in het project. Vermoedelijk zal het project in de herfst of winter nog van start gaan. Naast Stiller zijn Stuart Cornfeld en Mike Rosenstein producers van dienst. Welke partner de filmpjes online zal gooien is nog niet bekend.

Hieronder vindt u een van de fake trailers die werden gebruikt in ‘Tropic Thunder’; ‘Satan’s Alley’ met Robert Downey Jr als Kirk Lazarus en Tobey Maquire.

(NM)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content