Sinds zijn Cyclique in 2014 probeert de Fransman Ichon poëzie te maken van al het geweld dat hem omringt, maar hij heeft geen andere keuze dan dat geweld in zijn rauwe staat te tonen. Met satire en provocatie gaat hij bijtend en diep in zichzelf gekeerd op zoek naar erkenning. In 2018 probeert hij met Il suffit de le faire alnog om de artiest te zijn die de muziekindustrie zo graag wil zien, maar de façade blijkt zinloos. Ichon besluit om zijn muziek pour de vrai uit te brengen.

De jonge Belgisch-Congolese eclectische kunstenares Reinel Bakolé begon haar artistieke carrière op 9-jarige leeftijd in de hedendaagse en klassieke dans en jazz. Pas twee jaar geleden begon ze met het maken van muziek. Ze heeft een bijzonder universum met jazz en afro-soulinvloeden. In mei bracht ze haar eerste EP uit.

Hieronder dingt u mee naar de tickets. Opgelet: als gevolg van de extra veiligheidsvoorwaarden vragen we de winnaars om op voorhand de aanwezigheid te bevestigen en de naam en e-mailadres van beide personen te bezorgen. De gegevens worden 14 dagen bijgehouden en worden daarna verwijderd.

EXTRA: ALBUMVOORSTELLING SPINVIS: Knackabonnees maken tot woensdagmiddag 23/9 ook nog kans op een van de 50 exclusieve duotickets voor de albumvoorstelling van Spinvis' 7.6.9.6. op zaterdag 3 oktober in Café Modern in Voeren. U wint uw duotickets op knack.be/spinvis

Sinds zijn Cyclique in 2014 probeert de Fransman Ichon poëzie te maken van al het geweld dat hem omringt, maar hij heeft geen andere keuze dan dat geweld in zijn rauwe staat te tonen. Met satire en provocatie gaat hij bijtend en diep in zichzelf gekeerd op zoek naar erkenning. In 2018 probeert hij met Il suffit de le faire alnog om de artiest te zijn die de muziekindustrie zo graag wil zien, maar de façade blijkt zinloos. Ichon besluit om zijn muziek pour de vrai uit te brengen.De jonge Belgisch-Congolese eclectische kunstenares Reinel Bakolé begon haar artistieke carrière op 9-jarige leeftijd in de hedendaagse en klassieke dans en jazz. Pas twee jaar geleden begon ze met het maken van muziek. Ze heeft een bijzonder universum met jazz en afro-soulinvloeden. In mei bracht ze haar eerste EP uit.