Gentenaar Bram Vanparys is weer The Bony King of Nowhere. In een caravan die hij in een desolaat stukje Vlaamse Ardennen neerpootte, maakte hij het voorbije jaar zijn persoonlijkste én beste album tot dusver.

Silent Days, het relaas van een pijnlijke relatiebreuk, is geen singer-songwriterplaat pur sang meer, wel een folkrocktrip die bij het beste van The War on Drugs en Kurt Vile aanleunt.

Op vrijdag 21/9 ligt het album in de winkelrekken. Twee dagen later, op zondag 23/9, vindt de exclusieve livepremière plaats in de Robot Studios in Ledeberg bij Gent, en wij mogen er 20 duotickets voor weggeven. Doe er uw voordeel mee.

Gentenaar Bram Vanparys is weer The Bony King of Nowhere. In een caravan die hij in een desolaat stukje Vlaamse Ardennen neerpootte, maakte hij het voorbije jaar zijn persoonlijkste én beste album tot dusver. Silent Days, het relaas van een pijnlijke relatiebreuk, is geen singer-songwriterplaat pur sang meer, wel een folkrocktrip die bij het beste van The War on Drugs en Kurt Vile aanleunt. Op vrijdag 21/9 ligt het album in de winkelrekken. Twee dagen later, op zondag 23/9, vindt de exclusieve livepremière plaats in de Robot Studios in Ledeberg bij Gent, en wij mogen er 20 duotickets voor weggeven. Doe er uw voordeel mee.