Na meermaals de filmwereld te hebben verrast met stilistische pareltjes als Drive en The Neon Demon, waagt de Deense cineast Nicolas Winding Refn zich nu ook aan een tiendelige televisiereeks: Too Old To Die Young. Die wordt exclusief gemaakt voor het e-commercebedrijf Amazon.

Volgens Variety zal de serie dezelfde sfeer uitademen als het gewelddadige Pusher, dat Refn in de jaren negentig maakte.

De reeks speelt zich af in de criminele onderwereld van Los Angeles. Welke acteurs en actrices de hoofdrollen zullen vertolken is nog niet bekend, maar nog volgens Variety gaat het om 'enkele grote namen'.

De opnames staan gepland voor de herfst. Keep you posted.

Na meermaals de filmwereld te hebben verrast met stilistische pareltjes als Drive en The Neon Demon, waagt de Deense cineast Nicolas Winding Refn zich nu ook aan een tiendelige televisiereeks: Too Old To Die Young. Die wordt exclusief gemaakt voor het e-commercebedrijf Amazon.Volgens Variety zal de serie dezelfde sfeer uitademen als het gewelddadige Pusher, dat Refn in de jaren negentig maakte. De reeks speelt zich af in de criminele onderwereld van Los Angeles. Welke acteurs en actrices de hoofdrollen zullen vertolken is nog niet bekend, maar nog volgens Variety gaat het om 'enkele grote namen'. De opnames staan gepland voor de herfst. Keep you posted.