Vanaf september presenteert Michèle Cuvelier niet langer het ochtendblok op Studio Brussel. 'Ik ben met veel plezier tweeënhalf jaar samen met de luisteraars wakker geworden', zei ze. 'Maar ik voel dat het moment er is om een nieuw hoofdstuk aan te snijden bij StuBru.' Dit najaar zal Cuvelier zich op nieuwe projecten storten bij de radiozender.

'De manier waarop Michèle onze ochtend inhoud en stem geeft is grote klasse. Ik heb dan ook alle begrip voor haar wens om na meer dan twee jaar te stoppen met het ochtendprogramma, dat sociaal en fysiek een stevige kuitenbijter is', zei Jan Van Biesen, nethoofd van Studio Brussel. 'Ze blijft ook in het nieuwe seizoen een absolute sterkhouder van StuBru.'

Vanaf maandag 30 augustus wekt Fien Germijns de Studio Brussel-luisteraars: 'Ik ben het soort mens dat piekt tussen zes en negen 's ochtends. Tot in september!' (Belga)

Vanaf september presenteert Michèle Cuvelier niet langer het ochtendblok op Studio Brussel. 'Ik ben met veel plezier tweeënhalf jaar samen met de luisteraars wakker geworden', zei ze. 'Maar ik voel dat het moment er is om een nieuw hoofdstuk aan te snijden bij StuBru.' Dit najaar zal Cuvelier zich op nieuwe projecten storten bij de radiozender.'De manier waarop Michèle onze ochtend inhoud en stem geeft is grote klasse. Ik heb dan ook alle begrip voor haar wens om na meer dan twee jaar te stoppen met het ochtendprogramma, dat sociaal en fysiek een stevige kuitenbijter is', zei Jan Van Biesen, nethoofd van Studio Brussel. 'Ze blijft ook in het nieuwe seizoen een absolute sterkhouder van StuBru.'Vanaf maandag 30 augustus wekt Fien Germijns de Studio Brussel-luisteraars: 'Ik ben het soort mens dat piekt tussen zes en negen 's ochtends. Tot in september!' (Belga)