Veel is er nog niet geweten over de nieuwe reeks, maar een naam kon Lena Dunham wel al kwijt. Het project werd Max gedoopt en zal tot leven worden gewekt door Dunham, Murray Miller, Jenni Konner en Illene Landress. De plot draait rond journaliste Maxine Woodruff, die lid wordt van de vrouwenbeweging in de jaren zestig.

Voorlopig plant Lena Dunham enkel te regisseren en de hoofdrol te laten vertolken door Lisa Joyce. Je kan de actrice kennen van Boardwalk Empire en Billy & Billie. Vermoedelijk betekent deze nieuwe serie het einde van de succesreeks Girls.

De pilootaflevering van de reeks werd verkocht aan HBO. (LP)

Veel is er nog niet geweten over de nieuwe reeks, maar een naam kon Lena Dunham wel al kwijt. Het project werd Max gedoopt en zal tot leven worden gewekt door Dunham, Murray Miller, Jenni Konner en Illene Landress. De plot draait rond journaliste Maxine Woodruff, die lid wordt van de vrouwenbeweging in de jaren zestig. Voorlopig plant Lena Dunham enkel te regisseren en de hoofdrol te laten vertolken door Lisa Joyce. Je kan de actrice kennen van Boardwalk Empire en Billy & Billie. Vermoedelijk betekent deze nieuwe serie het einde van de succesreeks Girls. De pilootaflevering van de reeks werd verkocht aan HBO. (LP)