Dustin Hoffman, 79 jaar, won de award voor zijn rol in de Britse serie 'Roald Dahl's Esio Trot'. In de televisiefilm van de Britse openbare omroep BBC speelde hij Mr. Henry Hoppy. Christiane Paul mocht dan weer een beeldje ophalen als beste actrice. Zij kreeg de prijs voor haar werk in 'Untern Radar'.

Ook in de categorieën Drama en Documentaire was het Duitsland boven. 'Deutschland 83' wist de Drama-award binnen te rijven, 'Krieg der Lügen' deed dat in de categorie Documentaire.

De Internationale Emmy Awards, de prijzen voor televisie van buiten de Verenigde Staten, waren toe aan hun 44ste editie. Er waren geen Belgische genomineerden. (Belga)

Dustin Hoffman, 79 jaar, won de award voor zijn rol in de Britse serie 'Roald Dahl's Esio Trot'. In de televisiefilm van de Britse openbare omroep BBC speelde hij Mr. Henry Hoppy. Christiane Paul mocht dan weer een beeldje ophalen als beste actrice. Zij kreeg de prijs voor haar werk in 'Untern Radar'. Ook in de categorieën Drama en Documentaire was het Duitsland boven. 'Deutschland 83' wist de Drama-award binnen te rijven, 'Krieg der Lügen' deed dat in de categorie Documentaire. De Internationale Emmy Awards, de prijzen voor televisie van buiten de Verenigde Staten, waren toe aan hun 44ste editie. Er waren geen Belgische genomineerden. (Belga)