Ruben Block en de zijnen waren een kwartier ver in hun set op de Lokerse Feesten toen het onweer er omstreeks 23u45 lelijk begon huis te houden. De hevige regen sijpelde onherroepelijk op het podium in, en de geluidsinstallatie van Triggerfinger trok het niet meer.

En zo droop de groep na nauwelijks drie nummers af, net als het gros van de festivalgangers, dat een schuilplaats ging zoeken.

Toen het onweer tien minuten wat was afgenomen, verscheen Triggerfinger opnieuw het podium op, om op het doorweekte en onversterkte drumstel van Mario Goossens te meppen. Wat later haalden Goossens en Block ook nog hun laptops boven en gaven ze met behulp van Spotify een geïmproviseerde dj-set ten beste, voor 500 à 600 man.

Ruben Block en de zijnen waren een kwartier ver in hun set op de Lokerse Feesten toen het onweer er omstreeks 23u45 lelijk begon huis te houden. De hevige regen sijpelde onherroepelijk op het podium in, en de geluidsinstallatie van Triggerfinger trok het niet meer. En zo droop de groep na nauwelijks drie nummers af, net als het gros van de festivalgangers, dat een schuilplaats ging zoeken.Toen het onweer tien minuten wat was afgenomen, verscheen Triggerfinger opnieuw het podium op, om op het doorweekte en onversterkte drumstel van Mario Goossens te meppen. Wat later haalden Goossens en Block ook nog hun laptops boven en gaven ze met behulp van Spotify een geïmproviseerde dj-set ten beste, voor 500 à 600 man.