De eerste naam van Rock Werchter 2018 is bekend. Niemand minder dan Nick Cave & The Bad Seeds. De Australiërs zullen op de laatste dag van het festival spelen, dat van 5 tot 8 juli plaatsvindt.

Dat wordt al de tweede Belgische doortocht voor de groep in minder dan een jaar tijd. Cave stond half oktober al in het Sportpaleis, een concert dat unaniem werd bejubeld.

De ticketverkoop voor Rock Werchter 2018 start op zaterdag 25 november om 10u. Abonnees op de Rock Werchter e-nieuwsbrief krijgen op 23 en 24 november al de kans om hun kaarten te bestellen. Meer info vindt u hier.

De eerste naam van Rock Werchter 2018 is bekend. Niemand minder dan Nick Cave & The Bad Seeds. De Australiërs zullen op de laatste dag van het festival spelen, dat van 5 tot 8 juli plaatsvindt.Dat wordt al de tweede Belgische doortocht voor de groep in minder dan een jaar tijd. Cave stond half oktober al in het Sportpaleis, een concert dat unaniem werd bejubeld. De ticketverkoop voor Rock Werchter 2018 start op zaterdag 25 november om 10u. Abonnees op de Rock Werchter e-nieuwsbrief krijgen op 23 en 24 november al de kans om hun kaarten te bestellen. Meer info vindt u hier.