'Rio' van Netsky wordt het campagnelied van de Belgische delegatie die richting de Olympische Spelen van Rio trekt. Het trainingskamp op Lanzarote waar heel wat atleten waaronder de broers Borlée, hordenloopster Axelle Dauwens en judoka Charline Van Snick zich voorbereiden, was het ideale moment om een promotieclip op te nemen.

<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

'Ik denk dat ze iets positiefs en sportiefs zien in het nummer', vertelt Netsky aan Studio Brusel. 'Ik hoop dat hierdoor de Olympische Spelen wat meer in het vizier van de jeugd komen. Hopelijk kan dat via mijn fanbase en mijn muziek.'

Voorlopig is het nog wachten op de clip. We worden wel al getrakteerd op een promospotje. Het aftellen naar augustus 2016 kan beginnen. (AB)

'Rio' van Netsky wordt het campagnelied van de Belgische delegatie die richting de Olympische Spelen van Rio trekt. Het trainingskamp op Lanzarote waar heel wat atleten waaronder de broers Borlée, hordenloopster Axelle Dauwens en judoka Charline Van Snick zich voorbereiden, was het ideale moment om een promotieclip op te nemen.'Ik denk dat ze iets positiefs en sportiefs zien in het nummer', vertelt Netsky aan Studio Brusel. 'Ik hoop dat hierdoor de Olympische Spelen wat meer in het vizier van de jeugd komen. Hopelijk kan dat via mijn fanbase en mijn muziek.' Voorlopig is het nog wachten op de clip. We worden wel al getrakteerd op een promospotje. Het aftellen naar augustus 2016 kan beginnen. (AB)