Het Britse duo Massive Attack heeft samengewerkt met de 'Lost in Translation'-ster Scarlett Johansson voor het nummer 'Summertime' voor de Mexicaanse film 'Days of Grace'. De Mexicaanse film, over een felle Mexicaanse agent die de strijd aangaat met gangsters en drugskartels, ging op het Filmfestival van Cannes in première.

Onlangs heeft de actrice ook het nummer 'One Whole Hour' voor een documentaire over autisme, getiteld 'Wretches & Jabberers', ingezongen. In 2008 nam de Hollywood-actrice ook het album 'Wherever I Lay My Head' op, vol met covers van Tom Waits. Een jaar later verscheen haar album 'Break Up' met Pete Yorn.

Beluister hieronder 'One Whole Hour' van Scarlett Johansson.

N.M.

Het Britse duo Massive Attack heeft samengewerkt met de 'Lost in Translation'-ster Scarlett Johansson voor het nummer 'Summertime' voor de Mexicaanse film 'Days of Grace'. De Mexicaanse film, over een felle Mexicaanse agent die de strijd aangaat met gangsters en drugskartels, ging op het Filmfestival van Cannes in première. Onlangs heeft de actrice ook het nummer 'One Whole Hour' voor een documentaire over autisme, getiteld 'Wretches & Jabberers', ingezongen. In 2008 nam de Hollywood-actrice ook het album 'Wherever I Lay My Head' op, vol met covers van Tom Waits. Een jaar later verscheen haar album 'Break Up' met Pete Yorn. Beluister hieronder 'One Whole Hour' van Scarlett Johansson. N.M.