'Wish I could do what is wrong/ Wish I was Mao Zedong', aldus zanger-percussionist Michiel Renson in de nieuwe single van Shht, een vanuit Gent opererende band wier muziek klinkt als 'Kanye West, Jane's Addiction, Zombie Nation en Raketkanon die botsen op een kruispunt in Absurdistan', dixit Knack Focus.

Mao - waarop Renson zich aan Auto-Tune vergrijpt, 'want hou het stil maar ik kan helemaal niet zingen' - is eigenwijs, maar tegelijk ook hun meest 'cleane' song tot nu toe, zo bekennen ze zelf.

'Hopelijk is het de volgende stap naar de grotere podia, want we zijn best wel ambitieus', zegt gitarist Nathan Ysebaert.

Zijn de nieuwe Evil Superstars opgestaan?

'Wish I could do what is wrong/ Wish I was Mao Zedong', aldus zanger-percussionist Michiel Renson in de nieuwe single van Shht, een vanuit Gent opererende band wier muziek klinkt als 'Kanye West, Jane's Addiction, Zombie Nation en Raketkanon die botsen op een kruispunt in Absurdistan', dixit Knack Focus. Mao - waarop Renson zich aan Auto-Tune vergrijpt, 'want hou het stil maar ik kan helemaal niet zingen' - is eigenwijs, maar tegelijk ook hun meest 'cleane' song tot nu toe, zo bekennen ze zelf. 'Hopelijk is het de volgende stap naar de grotere podia, want we zijn best wel ambitieus', zegt gitarist Nathan Ysebaert. Zijn de nieuwe Evil Superstars opgestaan?