5x2 tickets King Krule

© Knack Focus

'Doffe, verkreukte hiphopbeats, nonchalante pseudojazz, nijdige postpunk en indigo bloedende gitaarballades' hoorde onze man, en hij gaf meteen een flinke vier sterren aan The Ooz, de nieuwe plaat van Archy Marshall, u bekend als King Krule. Diens passage op maandag 11/12 in De Roma in Antwerpen is al helemaal uitverkocht, tenzij u een van onze lucky bastards bent: wij mogen 5 duotickets weggeven voor dat concert.

25x2 tickets Hydrogen Sea

© Birsen Uçar & Sanne De Wilde

Hydrogen Sea, het duo Birsen Uçar en Pieterjan 'PJ' Seaux, breidt onder de noemer 'Automata' zijn sacrale sound uit met de hulp van onder anderen violiste Patricia Vanneste (Balthazar), toetsenman Joris Caluwaerts (Stuff) en een 'legend' op gitaar van wie de naam nog even geheim is. Wij mogen 25 duotickets weggeven voor dit bijzondere concert, op vrijdag 8/12 in deSingel in Antwerpen.

2x2 tickets Shht

© Knack Focus

Op woensdag 29/11 speelt Shht een thuismatch in NEST, Gent, inclusief foto-expo. Wij mogen 2 duotickets weggeven voor dat concert.

Lees ook:

'Doffe, verkreukte hiphopbeats, nonchalante pseudojazz, nijdige postpunk en indigo bloedende gitaarballades' hoorde onze man, en hij gaf meteen een flinke vier sterren aan The Ooz, de nieuwe plaat van Archy Marshall, u bekend als King Krule. Diens passage op maandag 11/12 in De Roma in Antwerpen is al helemaal uitverkocht, tenzij u een van onze lucky bastards bent: wij mogen 5 duotickets weggeven voor dat concert.Hydrogen Sea, het duo Birsen Uçar en Pieterjan 'PJ' Seaux, breidt onder de noemer 'Automata' zijn sacrale sound uit met de hulp van onder anderen violiste Patricia Vanneste (Balthazar), toetsenman Joris Caluwaerts (Stuff) en een 'legend' op gitaar van wie de naam nog even geheim is. Wij mogen 25 duotickets weggeven voor dit bijzondere concert, op vrijdag 8/12 in deSingel in Antwerpen.Op woensdag 29/11 speelt Shht een thuismatch in NEST, Gent, inclusief foto-expo. Wij mogen 2 duotickets weggeven voor dat concert.Lees ook: