De videoclip werd opgenomen in 3D en op enkele publieke locaties getoond aan het publiek. Wie niet bij een vertoning aanwezig kon zijn, kan de ervaring nu gewoon thuis beleven. Als je in het bezit bent van een Apple-apparaat en een virtual reality bril dan toch.

'We waren in IJsland op een dag met een 360° camera en we hadden niks speciaals te doen toen we deze video maakten,' legt Björk uit. 'We discussieerden over de mogelijkheid om intimiteit te creëren en de regisseur (Andrew Hagan) stelde voor dat we naar het strand trokken voor een opname. Het nummer was ook op het strand geschreven en er was een prachtig panoramisch uitzicht, dus vond ik het goed passen als videoclip voor het nummer Stonemilker. De beelden sluiten aan bij de cyclische fuga van het lied. Als het nummer een vorm zou hebben, zou het een cirkel zijn die voor eeuwig doorgaat.'

'De ervaring zal lijken op een dag op het strand met 30 andere mensen in een dichte kring rond je,' licht ze verder toe.

Download de app hier.

(LP)

De videoclip werd opgenomen in 3D en op enkele publieke locaties getoond aan het publiek. Wie niet bij een vertoning aanwezig kon zijn, kan de ervaring nu gewoon thuis beleven. Als je in het bezit bent van een Apple-apparaat en een virtual reality bril dan toch.'We waren in IJsland op een dag met een 360° camera en we hadden niks speciaals te doen toen we deze video maakten,' legt Björk uit. 'We discussieerden over de mogelijkheid om intimiteit te creëren en de regisseur (Andrew Hagan) stelde voor dat we naar het strand trokken voor een opname. Het nummer was ook op het strand geschreven en er was een prachtig panoramisch uitzicht, dus vond ik het goed passen als videoclip voor het nummer Stonemilker. De beelden sluiten aan bij de cyclische fuga van het lied. Als het nummer een vorm zou hebben, zou het een cirkel zijn die voor eeuwig doorgaat.''De ervaring zal lijken op een dag op het strand met 30 andere mensen in een dichte kring rond je,' licht ze verder toe. Download de app hier.(LP)