Nadat de heren en dame van SuperHeavy je al een blik in de studio gunden, hebben ze nu hun eerste videoclip gelanceerd. 'Miracle Worker' is de eerste single van de supergroep waar naast Mick Jagger ook Damian Marley, Joss Stone, Dave Stewart en A.R. Rahman deel van uitmaken.

Met zo'n namen is het geen wonder dat het nummer klinkt als een versmelting van een reggaeballade met Indische invloeden. Recent liet Jagger weten met de band een lied volledig in het Sanskriet (oud-Indisch) te hebben opgenomen. 'Satyameva Jayate', wat zoveel betekent als enkel de waarheid overwint, zal de tweede single van SuperHeavy worden. A.R. Rahman noemde het alvast "historisch".

Bekijk hieronder 'Miracle Worker' en let vooral op het knalroze snoepjespak dat Jagger draagt.

Het album van SuperHeavy komt uit op 23 september 2011.

(TS)

Nadat de heren en dame van SuperHeavy je al een blik in de studio gunden, hebben ze nu hun eerste videoclip gelanceerd. 'Miracle Worker' is de eerste single van de supergroep waar naast Mick Jagger ook Damian Marley, Joss Stone, Dave Stewart en A.R. Rahman deel van uitmaken. Met zo'n namen is het geen wonder dat het nummer klinkt als een versmelting van een reggaeballade met Indische invloeden. Recent liet Jagger weten met de band een lied volledig in het Sanskriet (oud-Indisch) te hebben opgenomen. 'Satyameva Jayate', wat zoveel betekent als enkel de waarheid overwint, zal de tweede single van SuperHeavy worden. A.R. Rahman noemde het alvast "historisch". Bekijk hieronder 'Miracle Worker' en let vooral op het knalroze snoepjespak dat Jagger draagt.Het album van SuperHeavy komt uit op 23 september 2011. (TS)