We hoorden al hoe Warhaus, het soloproject van Maarten Devoldere, klinkt. Nu maakt ook bassist Simon Casier zijn debuut. Dat doet hij met Someday Maybe, een opgetogen en rauw lied dat doet denken aan The Strokes. Casier verkoos om het in één take op te nemen, waardoor slordigheden een plaats kregen in zijn muziek: 'Slordigheden, dat mag. Luister maar naar die van The Beatles, zalig.'

The Afterglow, het debuut van Zimmerman, ligt op 25 november in de rekken. Casier zal deze festivalzomer aantreden op Boomtown en Into The Great Wide Open in Nederland. (JM)

We hoorden al hoe Warhaus, het soloproject van Maarten Devoldere, klinkt. Nu maakt ook bassist Simon Casier zijn debuut. Dat doet hij met Someday Maybe, een opgetogen en rauw lied dat doet denken aan The Strokes. Casier verkoos om het in één take op te nemen, waardoor slordigheden een plaats kregen in zijn muziek: 'Slordigheden, dat mag. Luister maar naar die van The Beatles, zalig.'The Afterglow, het debuut van Zimmerman, ligt op 25 november in de rekken. Casier zal deze festivalzomer aantreden op Boomtown en Into The Great Wide Open in Nederland. (JM)