Voor Maarten Devoldere, cofrontman van Balthazar, is het soloproject niet nieuw. Hij speelt er al enkele jaren live mee, eerst onder het pseudoniem Anderlecht, later Moreau en nu Warhaus. Met een loopstation en rookmachine staat hij binnenkort op de podia van onder meer Les Nuits Botanique en Pukkelpop, en een album staat gepland voor dit najaar.

Simon Casier is bassist bij Balthazar, Douglas Firs en Senne Guns en producer van het nieuwe album van zijn lief, Noémie Wolfs. Bij Zimmerman zal hij de bas inruilen voor een gitaar, en zal hij ook plaatsnemen achter de microfoon.

Ook Jinte Deprez, zanger-gitarist van Balthazar, gaat op soloavontuur, als J. Bernardt. Over zijn mysterieuze side project is nog amper iets bekend.

(EL)

Voor Maarten Devoldere, cofrontman van Balthazar, is het soloproject niet nieuw. Hij speelt er al enkele jaren live mee, eerst onder het pseudoniem Anderlecht, later Moreau en nu Warhaus. Met een loopstation en rookmachine staat hij binnenkort op de podia van onder meer Les Nuits Botanique en Pukkelpop, en een album staat gepland voor dit najaar.Simon Casier is bassist bij Balthazar, Douglas Firs en Senne Guns en producer van het nieuwe album van zijn lief, Noémie Wolfs. Bij Zimmerman zal hij de bas inruilen voor een gitaar, en zal hij ook plaatsnemen achter de microfoon.Ook Jinte Deprez, zanger-gitarist van Balthazar, gaat op soloavontuur, als J. Bernardt. Over zijn mysterieuze side project is nog amper iets bekend. (EL)