Devoldere stelde The Good Lie voor op Studio Brussel. Hij werkte voor het nummer samen met zijn vriendin, Soldier's Heart-zangeres Sylvie Kreusch.

'Bij Balthazar ben ik heel verwend, omdat mijn groepsgenoten fantastische muzikanten zijn', zei Devoldere op StuBru. 'Nu ben ik alleen en heb ik mij voorgenomen om een soort virtuoze superster te zijn.'

Over het album kon Devoldere ook al een tipje van de sluier lichten. 'Ik word volgend jaar 30. Met deze plaat sluit ik een belangrijke periode af. We Fucked A Flame Into Being is een ode aan de liefde en de ongrijpbaarheid ervan', aldus Devoldere. 'De titel is een quote uit de romanLady Chatterly's Lover van D.H. Lawrence over de liefde tussen een arbeider en een aristocratische vrouw. Ik hou van de tegenstellingen in die zin, omdat ze me muzikaal erg aanspreken. Het is een tribute aan de decadentie en de diepte die het leven biedt.'

Op 2 september komt de debuutplaat van Warhaus uit. Devoldere verklapte nog dat Balthazar na de (festival)zomer - de band is onder meer te zien op Gent Jazz, Suikerrock en de Lokerse Feesten - een pauze van een jaar inlast om aan een vierde album te werken.

(EL)

Devoldere stelde The Good Lie voor op Studio Brussel. Hij werkte voor het nummer samen met zijn vriendin, Soldier's Heart-zangeres Sylvie Kreusch. 'Bij Balthazar ben ik heel verwend, omdat mijn groepsgenoten fantastische muzikanten zijn', zei Devoldere op StuBru. 'Nu ben ik alleen en heb ik mij voorgenomen om een soort virtuoze superster te zijn.' Over het album kon Devoldere ook al een tipje van de sluier lichten. 'Ik word volgend jaar 30. Met deze plaat sluit ik een belangrijke periode af. We Fucked A Flame Into Being is een ode aan de liefde en de ongrijpbaarheid ervan', aldus Devoldere. 'De titel is een quote uit de romanLady Chatterly's Lover van D.H. Lawrence over de liefde tussen een arbeider en een aristocratische vrouw. Ik hou van de tegenstellingen in die zin, omdat ze me muzikaal erg aanspreken. Het is een tribute aan de decadentie en de diepte die het leven biedt.' Op 2 september komt de debuutplaat van Warhaus uit. Devoldere verklapte nog dat Balthazar na de (festival)zomer - de band is onder meer te zien op Gent Jazz, Suikerrock en de Lokerse Feesten - een pauze van een jaar inlast om aan een vierde album te werken.(EL)