Juice Wrld, die eigenlijk Jarad Anthony Higgins heet, werd volgens showbizzsite TMZ onwel op een luchthaven in Californië, waar hij net was geland. Higgins zou uit zijn mond hebben gebloed. De rapper werd vervolgens meegenomen naar het ziekenhuis, waar hij overleed. Volgens TMZ is Juice Wrld bezweken aan een beroerte.

De rapper is bij ons vooral bekend van zijn hit Lucid Dreams uit 2018. Daarnaast heeft Juice Wrld twee mixtapes gemaakt en twee studio-albums opgenomen. Daarnaast maakte hij samen met collega Future de mixtape Wrld On Drugs en bracht hij nummers uit met onder anderen Ellie Goulding (Hate Me) en Lil Uzi Vert (Wasted).

Juice Wrld was razend populair en had ruim 27,6 miljoen maandelijkse luisteraars op streamingdienst Spotify. Hij stond op het punt om een nieuw album uit te brengen en had volgens een interview in Forbes nog ruim duizend nummers op het schap liggen.

Via de sociale media brachten veel artiesten al een eerbetoon aan de jonge Amerikaan, die amper 21 jaar mocht worden. 'Ik wil al dat jonge talent langer zien leven', schreef Drake op Instagram. Rapper Meek Mill noemt de dood van zijn collega 'ongelooflijk'.

View this post on Instagram

@juicewrld999 this unbelievable 😢

A post shared by Meek Mill (@meekmill) on

Juice Wrld, die eigenlijk Jarad Anthony Higgins heet, werd volgens showbizzsite TMZ onwel op een luchthaven in Californië, waar hij net was geland. Higgins zou uit zijn mond hebben gebloed. De rapper werd vervolgens meegenomen naar het ziekenhuis, waar hij overleed. Volgens TMZ is Juice Wrld bezweken aan een beroerte.De rapper is bij ons vooral bekend van zijn hit Lucid Dreams uit 2018. Daarnaast heeft Juice Wrld twee mixtapes gemaakt en twee studio-albums opgenomen. Daarnaast maakte hij samen met collega Future de mixtape Wrld On Drugs en bracht hij nummers uit met onder anderen Ellie Goulding (Hate Me) en Lil Uzi Vert (Wasted).Juice Wrld was razend populair en had ruim 27,6 miljoen maandelijkse luisteraars op streamingdienst Spotify. Hij stond op het punt om een nieuw album uit te brengen en had volgens een interview in Forbes nog ruim duizend nummers op het schap liggen. Via de sociale media brachten veel artiesten al een eerbetoon aan de jonge Amerikaan, die amper 21 jaar mocht worden. 'Ik wil al dat jonge talent langer zien leven', schreef Drake op Instagram. Rapper Meek Mill noemt de dood van zijn collega 'ongelooflijk'.