Het idee voor het remixalbum kwam er nadat enkele artiesten Amatorski aanboden om een herwerking te maken van een 'TBC'-nummer. De remixes op de voorlopig titelloze plaat worden verzorgd door Marble Sounds, Styrofoam, Cartyeah, Opiate, DopplAr, Lewis In Heaven en Hroski.

De digitale versie van het album is vanaf 16 mei beschikbaar via iTunes, Spotify en Bandcamp. De vinylversie van het album -waarvan er in totaal 500 worden gemaakt- heeft nog geen releasedatum.

De deadline voor het ontwerp van de albumhoes is 11 mei. Alle info over de wedstrijd vind je op de site van Amatorski. (BW)

Het idee voor het remixalbum kwam er nadat enkele artiesten Amatorski aanboden om een herwerking te maken van een 'TBC'-nummer. De remixes op de voorlopig titelloze plaat worden verzorgd door Marble Sounds, Styrofoam, Cartyeah, Opiate, DopplAr, Lewis In Heaven en Hroski. De digitale versie van het album is vanaf 16 mei beschikbaar via iTunes, Spotify en Bandcamp. De vinylversie van het album -waarvan er in totaal 500 worden gemaakt- heeft nog geen releasedatum. De deadline voor het ontwerp van de albumhoes is 11 mei. Alle info over de wedstrijd vind je op de site van Amatorski. (BW)