De Belgische fans van Janet Jackson kunnen opgelucht ademhalen: de zangeres belooft dat er snel nieuwe concerten worden aangekondigd in Europa, dus ook in Antwerpen. Enkele dagen geleden raakte bekend dat alle Europese optredens werden afgelast door 'onvoorziene omstandigheden'.

De artieste schreef het volgende op haar website: 'Jullie missen me, ik mis jullie. Ik ga de Europese concerten zo snel mogelijk inhalen.' Het is dus afwachten wanneer Jackson de nieuwe datums aankondigt.

Jackson annuleerde eerder ook al 29 concerten in de VS omdat ze geopereerd moest worden. Die worden hervat op de datums van de Europese tour en in de zomer. Ze zal komende maanden meer dan zestig concerten geven in de VS.

(JG)

De Belgische fans van Janet Jackson kunnen opgelucht ademhalen: de zangeres belooft dat er snel nieuwe concerten worden aangekondigd in Europa, dus ook in Antwerpen. Enkele dagen geleden raakte bekend dat alle Europese optredens werden afgelast door 'onvoorziene omstandigheden'.De artieste schreef het volgende op haar website: 'Jullie missen me, ik mis jullie. Ik ga de Europese concerten zo snel mogelijk inhalen.' Het is dus afwachten wanneer Jackson de nieuwe datums aankondigt.Jackson annuleerde eerder ook al 29 concerten in de VS omdat ze geopereerd moest worden. Die worden hervat op de datums van de Europese tour en in de zomer. Ze zal komende maanden meer dan zestig concerten geven in de VS. (JG)