5x roman Angstige mensen

Ooit wordt dit een spin-off van Huizenjagers: je wordt als geïnteresseerde koper in een huis rondgeleid en voor je het weet word je at gunpoint gegijzeld. Wij mogen 5 exemplaren weggeven van Angstige mensen van Frederik Backman.

5x roman Kafka is dood

Kafka is een hond, en hij is dus dood. En verweesd wil zijn baasje daarop niets liever dan niet meer een mens zijn, maar een hond. U leest er alles over in Knack Focus van deze week. Wij mogen 5 exemplaren weggeven van Kafka is dood van Thijs Feuth.

++ 50x2 tickets Spinvis ++

Als Knackabonnee maakt u deze week ook kans op een van de 50 exclusieve duotickets voor de albumvoorstelling van Spinvis' 7.6.9.6. op zaterdag 3 oktober in Café Modern in Voeren. U wint uw duotickets op knack.be/spinvis

Ooit wordt dit een spin-off van Huizenjagers: je wordt als geïnteresseerde koper in een huis rondgeleid en voor je het weet word je at gunpoint gegijzeld. Wij mogen 5 exemplaren weggeven van Angstige mensen van Frederik Backman.Kafka is een hond, en hij is dus dood. En verweesd wil zijn baasje daarop niets liever dan niet meer een mens zijn, maar een hond. U leest er alles over in Knack Focus van deze week. Wij mogen 5 exemplaren weggeven van Kafka is dood van Thijs Feuth.