20x2 tickets OdeGand en Route

Op zaterdag 18/9 mag OdeGand eindelijk Gent weer overspoelen met concerten en performances. Overdag zijn er al elf muzikale tochten door de stad, te voet of met de boot. Wij mogen 20 duotickets voor een van de elf tochten van OdeGand en Route weggeven. (Door de covidmaatregelen zijn de plaatsen dit jaar beperkt en is het organisatorisch helaas onmogelijk om de winnaars zelf te laten kiezen welke route ze nemen.)

Whispering Leaves, Alle rechten voorbehouden
Whispering Leaves © Alle rechten voorbehouden

15x2 tickets Whispering Leaves

Een weekend eerder, op zondag 12/9, zullen er Weense klanken uit Gentse stadstuinen opstijgen. Eenentwintig zangers en hun begeleiders brengen liederen van Franz Schubert tot Lieven Tavernier (foto). Van Gent Festival van Vlaanderen mogen we 2 duotickets voor telkens 2 concerten in het groen weggeven.

Op zaterdag 18/9 mag OdeGand eindelijk Gent weer overspoelen met concerten en performances. Overdag zijn er al elf muzikale tochten door de stad, te voet of met de boot. Wij mogen 20 duotickets voor een van de elf tochten van OdeGand en Route weggeven. (Door de covidmaatregelen zijn de plaatsen dit jaar beperkt en is het organisatorisch helaas onmogelijk om de winnaars zelf te laten kiezen welke route ze nemen.) Een weekend eerder, op zondag 12/9, zullen er Weense klanken uit Gentse stadstuinen opstijgen. Eenentwintig zangers en hun begeleiders brengen liederen van Franz Schubert tot Lieven Tavernier (foto). Van Gent Festival van Vlaanderen mogen we 2 duotickets voor telkens 2 concerten in het groen weggeven.