Sofia Coppola werkt aan een remake van The Beguiled, een film uit 1971 over een kostschool voor meisjes, die wordt opgeschud door de komst van een gewonde soldaat.

Elle Fanning, die in 2010 samenwerkte met Coppola voor Somewhere, speelt een van de leerlingen op de kostschool. Nicole Kidman en Kirsten Dunst tekenden voor de rollen van directrice en lerares. Wie in de huid zal kruipen van de charmante soldaat, die gevangen wordt gehouden door de leerlingen en het lerarenkorps, is nog niet geweten. De setting is alvast een kolfje naar de hand van Coppola, die erom bekendstaat in het hoofd te kruipen van getroebleerde jonge vrouwen in haar films.

Coppola is niet alleen de regisseur van de prent, maar ze is ook producer en schrijft het script van haar nieuwe project. (LP)

De trailer van de originele versie van The Beguiled.

Sofia Coppola werkt aan een remake van The Beguiled, een film uit 1971 over een kostschool voor meisjes, die wordt opgeschud door de komst van een gewonde soldaat. Elle Fanning, die in 2010 samenwerkte met Coppola voor Somewhere, speelt een van de leerlingen op de kostschool. Nicole Kidman en Kirsten Dunst tekenden voor de rollen van directrice en lerares. Wie in de huid zal kruipen van de charmante soldaat, die gevangen wordt gehouden door de leerlingen en het lerarenkorps, is nog niet geweten. De setting is alvast een kolfje naar de hand van Coppola, die erom bekendstaat in het hoofd te kruipen van getroebleerde jonge vrouwen in haar films. Coppola is niet alleen de regisseur van de prent, maar ze is ook producer en schrijft het script van haar nieuwe project. (LP)De trailer van de originele versie van The Beguiled.