Nog geen jaar na 'The Tree of Life' heeft regisseur Terrence Malick alweer twee nieuwe projecten op stapel staan. En naar goede gewoonte heeft hij ook dit keer een sterrencast verzameld.

In 'Lawless' doen Ryan Gosling, Cate Blanchett, Rooney Mara en Christian Bale mee terwijl Bale en Blanchett ook te zien zullen zijn in 'Knight of Cups. Daarin zullen ze bijgestaan worden door Isabel Lucas.

Veel meer dan de titel en de acteurs is er nog niet geweten, maar dat is ook traditioneel Terrence. Naast deze twee projecten mogen we bovendien nog een romantische film van hem verwachten met onder meer Ben Affleck, Rachel McAdams, Javier Bardem en Rachel Weisz in de hoofdrollen.

Nog geen jaar na 'The Tree of Life' heeft regisseur Terrence Malick alweer twee nieuwe projecten op stapel staan. En naar goede gewoonte heeft hij ook dit keer een sterrencast verzameld. In 'Lawless' doen Ryan Gosling, Cate Blanchett, Rooney Mara en Christian Bale mee terwijl Bale en Blanchett ook te zien zullen zijn in 'Knight of Cups. Daarin zullen ze bijgestaan worden door Isabel Lucas. Veel meer dan de titel en de acteurs is er nog niet geweten, maar dat is ook traditioneel Terrence. Naast deze twee projecten mogen we bovendien nog een romantische film van hem verwachten met onder meer Ben Affleck, Rachel McAdams, Javier Bardem en Rachel Weisz in de hoofdrollen.