De Belgische stripreeks 'Kinky & Cosy' heeft twee nominaties beet voor de Eisner Awards, de Oscars van de strip, zeg maar. De reeks is genomineerd in de categorieën 'beste humoristische publicatie' en 'beste publicatieontwerp'. Kinky & Cosy zijn de roodgejurkte tweeling van tekenaar Nix (Marnix Verduyn).

De Marvel-reeks 'Daredevil' zou wel eens de grote slokop kunnen worden. 'Daredevil' is genomineerd in maar liefst zes categorieën, waaronder 'beste schrijver', 'beste coverartiest' en 'beste continue reeks'.

De Eisner Awards worden uitgereikt op 13 juli tijdens de Comic-Con International Convention in San Diego.

De Belgische stripreeks 'Kinky & Cosy' heeft twee nominaties beet voor de Eisner Awards, de Oscars van de strip, zeg maar. De reeks is genomineerd in de categorieën 'beste humoristische publicatie' en 'beste publicatieontwerp'. Kinky & Cosy zijn de roodgejurkte tweeling van tekenaar Nix (Marnix Verduyn). De Marvel-reeks 'Daredevil' zou wel eens de grote slokop kunnen worden. 'Daredevil' is genomineerd in maar liefst zes categorieën, waaronder 'beste schrijver', 'beste coverartiest' en 'beste continue reeks'. De Eisner Awards worden uitgereikt op 13 juli tijdens de Comic-Con International Convention in San Diego.