Downton Abbey krijgt vijfde seizoen

11/11/13 om 10:32 - Bijgewerkt om 10:32

Bron: Knack Focus

Goed nieuws voor de Downton Abbey-fans: er komt een vijfde seizoen van de televisieserie.

Downton Abbey krijgt vijfde seizoen

Het vierde seizoen van Downton Abbey moet hier nog uitgezonden worden, maar de producers hebben al bekend gemaakt dat er ook een vijfde seizoen zal komen.

De populaire Britse televisieserie Downton Abbey over het reilen en zeilen van de aristocratische familie Crawley en hun personeel aan het begin van de 20e eeuw kwam in 2010 voor het eerst op de televisie en veroverde meteen de wereld. De serie is ondertussen aan 220 regio's verkocht en is vooral in de VS razend populair.

In het Verenigd Koninkrijk is momenteel het vierde seizoen te zien en met een gemiddeld aantal kijkers per aflevering van 11,8 miljoen is Downton Abbey nog lang niet over zijn hoogtepunt heen.

Julian Fellowes zal ook het script voor het vijfde seizoen schrijven. De producers beloven ook dan hoogte- en dieptepunten, romantiek, drama en comedie gespeeld door enkele van de meeste iconische karakters op de televisie. (MS)

Lees meer over:

Onze partners

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info