Zomerprogramma’s met Marcel Vanthilt afgevoerd

Marcel Vanthilt © Vrt

Marcel Vanthilt zal komende zomer niet meer als presentator van een programma op Eén te zien zijn. Afgelopen jaren dook hij de huiskamers in met onder meer Hotel M, Villa Vanthilt en Vanthilt on Tour.

Na acht opeenvolgende zomers waarin Marcel Vanthilt telkens een talkshow had, gooit de openbare omroep het over een andere boeg. Vanthilt zal komende zomer niet meer op de beeldbuis te zien zijn, althans als presentator. Wat er in de plaats komt, is voorlopig niet bekend.

‘Café Corsari’ zal in juni enkele weken langer draaien, tot de Ronde van Frankrijk van start gaat en het bijhorende programma ‘Vive le Vélo’ wordt uitgezonden.

Vanthilt presenteerde achtereenvolgens Zomer 2007, ­Zomer 2008 (samen met Ben Crabbé), Villa Vanthilt (2009-2012), Vanthilt on Tour (2013) en Hotel M (2014). Dat hij in de zomer geen zendtijd krijgt, betekent niet dat hij afgevoerd wordt, zo laat Vrt-woordvoerder Hans Van Goethem weten aan DeStandaard.be. ‘Op 26 april presenteert hij bijvoorbeeld de startshow van Kom op tegen Kanker.’ (DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content