Win gratis avant-premières van zes films

© gf
Tobias Cobbaert

Op de BNP Paribas Fortis Film Days kunt u van 24 tot 27/9 naar een film die lekker nog niet uit is. Wij geven 50 duotickets. Plus: tickets voor de voorstelling ‘Kiss & cry’ en concerttickets voor de band van Hans Teeuwen in de Handelsbeurs.

Gratis avant-premières

Op de BNP Paribas Fortis Film Days kunt u van 24 tot 27/9 naar een film die lekker nog niet uit is, zoals daar zijn: Third Person, The November Man, And So It Goes, Hector and the Search for Happiness, Locke en What If. Wij mogen 50 x 2 tickets weggeven.

Kussen en wenen

Levenspartners Jaco Van Dormael en Michèle Anne De Mey zijn als ze hun voordeur uitstappen filmmaker en choreografe. Voor Kiss & Cry werkten ze voor het eerst ook samen. Wij mogen van Gent Festival van Vlaanderen 6 tickets voor de voorstelling op vrijdag 19/9 in de Capitole in Gent weggeven.

Hans Teeuwen tegen de pijn

Cabaretier Hans Teeuwen houdt er een tweede carrière als muzikant en zanger op na. Met zijn groep The Painkillers staat hij op maandag 22/9 in de Handelsbeurs, ook al op uitnodiging van Gent Festival van Vlaanderen. Helemaal compleet finaal uitverkocht, maar wij mogen nog 4 tickets weggeven.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content