‘Wat Als?’ genomineerd voor prestigieuze internationale tv-prijs

Het succesvolle sketchprogramma ‘Wat Als?’ is genomineerd voor een Gouden Roos, een van de meest gerenommeerde tv-prijzen ter wereld.

De creativiteit van productiehuis Shelter, dat deel uitmaakt van de VMMa-groep, wordt duidelijk geapprecieerd op internationaal vlak. Na twee Gouden Rozen, een Emmy en tal van andere awards voor ‘Benidorm Bastards’, valt nu ook ‘Wat Als?’ internationale eer te beurt. ‘Wat Als?/What If?’ is genomineerd voor een Gouden Roos in de categorie Comedy op de Nominees Night in Kuala Lumpur.

Mede-genomineerden zijn het Britse ‘Black Mirror’ en het Israëlische ‘The Saddest Sketch Show in the World’. De drie genomineerden werden gekozen door een 50-koppige jury van experten in de televisie-industrie uit alle continenten. In totaal werden 460 inzendingen uit meer dan 40 landen voorgedragen.

De Gouden Roos ofte Rose D’Or is het meest prestigieuze Europese festival voor amusementsprogramma’s op televisie en wordt uitgereikt in het Zwitserse Luzern op 10 mei. Eerder wonnen de Belgische programma’s “De Mol” (Eén) en “Benidorm Bastards” (2BE) deze onderscheiding.

‘Wat Als?’ is het succesvolle sketchprogramma van Shelter en werd eerst op 2BE vertoond, later op vtm. Het eerste seizoen lokte wekelijks meer dan een kwart miljoen kijkers. De Vlaamse Mediamaatschappij (moederholding van vtm en 2BE) heeft intussen al een tweede reeks besteld. (DB)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content