VTM stopt met ‘Voor de Show’

VTM zet het vooravondprogramma ‘Voor de show’ in de koelkast. De commerciële zender wil in het voorjaar van 2013 de vooravond versterken met een nieuw programma.

‘Voor de Show’, het dagelijkse mediamagazine dat live werd uitgezonden vóór ‘Het Nieuws’, houdt ermee op. Op 21 december presenteren Katja Retsin en Bram Van Deputte de laatste aflevering. VTM wil met een nieuw format sterker aan de vooravond beginnen.

“Ik wil onze presentatoren Bram en Katja en de hele ploeg van ‘Voor de Show’ bedanken voor de afleveringen die we elke weekdag te zien krijgen. Onze beslissing doet niets af aan hun prestaties”, zegt An Rydant, netmanager VTM. ‘We bekijken nu hoe we de ploeg kunnen inzetten voor andere programma’s.’

VTM werkt intussen aan het nieuwe vooravondprogramma. Wat het juist wordt, is voorlopig niet bekend. ‘Het zal in elk geval een ander genre zijn dat we in die uurschijf zullen programmeren’, aldus Rydant.

Tijdens de winterperiode, vanaf maandag 24 december, worden om 18.15 herhalingen van EHBL (Eerste Hulp bij Linkerhanden) met Tess Goossens uitgezonden.
Vanaf het voorjaar komt er dan een nieuw programma voor Het Nieuws van 19.00.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content