Video: Opnieuw parodie van Kanye West in South Park

© South Park

Dit seizoen mochten Sinead O’Connor en Miley Cyrus het al ontgelden in de Amerikaanse animatiereeks South Park. Voor de seizoensfinale haalden makers Trey Parker en Matt Stone Kanye West nog eens door het slijk.

Het is niet de eerste keer dat de rapper zijn entrée maakt in de serie. De ‘Fishsticks’-aflevering uit seizoen dertien eindigde met een scène waarin West de oceaan induikt. In deze nieuwe aflevering heeft de animatieversie van Kanye West zich tot doel gesteld om iedereen ervan te overtuigen dat zijn verloofde Kim Kardashian geen hobbit is.

De omstreden videoclip van ‘Bound 2’ waarin een halfnaakte Kim Kardashian rond Kanye West kronkelt, terwijl die op een motor rijdt, moet er ook aan geloven. Al hebben de makers ons van een South Park-versie van Kardashian gespaard. Vervolgens onderbreekt Kanye West ook de ceremonie waarbij Paus Franciscus de award voor ‘TIME’s person of the year’ overhandigd krijgt. Naar analogie van zijn debacle met Taylor Swift tijdens de MTV Video Music Awards.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Benieuwd wat Kanye West dit keer als reactie uit zijn mouw zal schudden. De vorige keer reageerde hij met een lijn in zijn songtekst die als volgt klonk: ‘Choke a South Park writer with a fishstick’. (AB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content