Video: ‘Komen Eten’ met Iwein Segers

Het vernieuwde VIER-programma ‘Komen Eten’ krijgt in het najaar de sympathieke komiek en cabaretier Iwein Segers over de vloer. Dat hij de knepen van het vak kent, blijkt uit het filmpje dat de zender online gooide.

Vanaf 17 september verschijnt de ietwat aangepaste versie van het tv-programma ‘Komen Eten’ opnieuw op de beeldbuis. Net als in de vorige seizoenen geven vier Vlamingen elke week het beste van zichzelf in de keuken.

Dat de sympathieke komiek en cabaretier Iwein Segers de nieuwe presentator wordt, ter vervanging van Peter Van Asbroeck, was al eerder bekend. Nieuw is dat Segers ook in het programma zal verschijnen. Dat hij de knepen van het vak kent en dus regelmatig voor een stukje hilarische televisie zal zorgen, blijkt uit het promo-filmpje dat VIER online gooide.

Bekijk hieronder de video en let vooral op de oprechte reactie van Segers als hij zijn neus steekt in de kookpot van ‘gast van de dag’ Ivan. (DB)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content